Carrosserie

Een schram op je lakwerk of een deuk in je koffer, het is snel gebeurd. Gelukkig staan onze mecaniciens klaar om jouw wagen perfect op te lappen.

Carrosseriewerk

Een kleine kras of lakschade wegwerken, een bluts uitdeuken, of het repareren van schade aan je bumpers? Voor herstellingen aan je koetswerk ben je bij onze professionele garagisten op het juiste adres.

Spuitwerk

Je wil je auto opfrissen met een nieuwe laklaag? Onze specialisten staan voor jou klaar. Het gebruik van topkwaliteit lakken staat bij ons voorop. Een goede lak beschermt jouw auto namelijk tegen verschillende weers- en chemische invloeden en biedt een goede weerstand tegen steenslag.

Laswerk

De carrosserie bepaalt de stevigheid en dus veiligheid van uw auto. Vertrouw daarom voor het lassen van je carrosserie de expertise van Garage Paulus. Betrouwbaar, snel en kwalitatief.

quote

Al enkele jaren zit ik in de autohandel. Sommige auto's die we aankopen hebben een wat schade of kleine gebreken. Dankzij John en zijn medewerkers worden onze auto's uitstekend hersteld. Hierdoor realiseren we ook een goede meerwaarde bij de verkoop.

Peter H. uit Maasmechelen

Reeds 31 jaren vertrouwen

Al meer dan drie decennia staat Garage Paulus klaar voor zijn klanten. Met een professionele en vriendelijke aanpak kan je op onze expertise rekenen bij de aankoop van een tweedehandswagen of bij het uitvoeren van je carrosseriewerken.

Topkwaliteit

Garage Paulus staat voor absolute topkwaliteit. En dat geldt niet alleen voor onze wagens en garage, maar ook voor onze klantvriendelijke aanpak. Ons team gespecialiseerde medewerkers staat je met raad en daad bij en garanderen je een hoogwaardige service.

Originele fabrieksonderdelen

Garage Paulus gaat voor kwaliteit en service met duidelijke afspraken. Wij voeren alle werken uit volgens de voorschriften van de constructeur en werken enkel met originele fabrieksonderdelen.