Over ons

Garage Paulus staat al meer dan dertig jaar paraat voor zijn klanten. Wil je weten hoe dit verhaal tot stand kwam?

Persoonlijk

Wat bij Garage Paulus het belangrijkste is, is klantvriendelijkheid en service. Zo hebben we geen opdringerige verkopers, en bieden we aan onze klanten steeds een soepele financiering aan.

Daarnaast biedt Garage Paulus altijd een zeer soepele garantie op maat aan, en doen we ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen door een hoogwaardige service na verkoop aan te bieden, want dat vinden we erg belangrijk.

Perfectie

Daarnaast beschikken we over een carrosserie-afdeling en werkplaats met de allernieuwste diagnosecomputers.

De wagens die voor onderhoud of reparatie binnenkomen verlaten de werkplaats bovendien nooit. Alles wat aan uw auto moet gebeuren, wordt bij ons uitgevoerd.

Betrouwbare partner

Heb je een pech? Geen probleem, ook dan kan je op Garage Paulus rekenen. Onze takeldienst komt je uit met alle plezier de nood helpen.

Dit alles maakt van Garage Paulus een betrouwbare, ervaren partner. Neem gerust even contact op!

De stad Bilzen vormde in 1987 het toneel voor de oprichting van Garage & carrosserie Paulus. Dat gebeurde tevens door de huidige zaakvoerder, Bruno Paulus. Na achttien jaar werd in 2005 beslist te verhuizen naar een nieuwe locatie in Munsterbilzen.

Al die tijd staat Garage Paulus voor een kwalitatieve verkoop van voornamelijk Ford tweedehandswagens, maar ook andere merken worden aangeboden. We gaan er prat op steeds jonge, ongevalvrije tweedehandswagens te verkopen. Daarnaast behoren ook bestelwagens, bedrijfswagens, cabrio’s en moto’s tot ons aanbod.

Reeds 31 jaren vertrouwen

Al meer dan drie decennia staat Garage Paulus klaar voor zijn klanten. Met een professionele en vriendelijke aanpak kan je op onze expertise rekenen bij de aankoop van een tweedehandswagen of bij het uitvoeren van je carrosseriewerken.

Topkwaliteit

Garage Paulus staat voor absolute topkwaliteit. En dat geldt niet alleen voor onze wagens en garage, maar ook voor onze klantvriendelijke aanpak. Ons team gespecialiseerde medewerkers staat je met raad en daad bij en garanderen je een hoogwaardige service.

Originele fabrieksonderdelen

Garage Paulus gaat voor kwaliteit en service met duidelijke afspraken. Wij voeren alle werken uit volgens de voorschriften van de constructeur en werken enkel met originele fabrieksonderdelen.