Onderhoud

Dankzij onze ervaren mecaniciens kan je bij Garage Paulus rekenen op een kwalitatief onderhoud van uw wagen.

Banden

Zijn je banden versleten, of wil je omwille van het seizoen van banden wisselen?
Of misschien wil je enkel advies inwinnen over banden? Dan ben je bij onze specialisten aan het juiste adres.

Batterij

Heeft je batterij het begeven of loopt hij op zijn laatste benen? Geen enkel probleem. Onze mecaniciens zorgen ervoor dat je batterij wordt vervangen. In geval van pech komen we je natuurlijk takelen.

Herstellingen

Als je een accidentje hebt gehad of je voelt dat er iets niet koosjer is aan je wagen, dan zorgt ons ervaren personeel ervoor dat de nodige grote of kleine herstellingen snel en kwalitatief worden uitgevoerd.

quote

John onderhoudt reeds enkele jaren verschillende van mijn wagens. Zijn werk is tot in de puntjes in orde. De facturatie is steeds duidelijk en zéér transparant. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren klant mag blijven.

Joris B. uit Genk

Reeds 31 jaren vertrouwen

Al meer dan drie decennia staat Garage Paulus klaar voor zijn klanten. Met een professionele en vriendelijke aanpak kan je op onze expertise rekenen bij de aankoop van een tweedehandswagen of bij het uitvoeren van je carrosseriewerken.

Topkwaliteit

Garage Paulus staat voor absolute topkwaliteit. En dat geldt niet alleen voor onze wagens en garage, maar ook voor onze klantvriendelijke aanpak. Ons team gespecialiseerde medewerkers staat je met raad en daad bij en garanderen je een hoogwaardige service.

Originele fabrieksonderdelen

Garage Paulus gaat voor kwaliteit en service met duidelijke afspraken. Wij voeren alle werken uit volgens de voorschriften van de constructeur en werken enkel met originele fabrieksonderdelen.